کد خبر 257657
۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۲

در گفتگو با «حیات» مطرح شد؛

جزئیات حادثه آتش‌سوزی بیمارستان قائم از زبان نماینده رشت + فیلم

جزئیات حادثه آتش‌سوزی بیمارستان قائم از زبان نماینده رشت + فیلم

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه باتوجه به تلاش نیروهای امداد ۹ نفر از این بیماران جان خود را از دست دادند که لازم است به خانواده‌های داغدار آن‌ها تسلیت عرض کنم.

جبار کوچکی‌نژاد، نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار سیاسی حیات در رابطه با حادثه‌ای که شب گذشته در بیمارستان قائم رشت رخ داد گفت: شب گذشته حدود ساعت ۱:۳۰ بامداد حادثه تلخی در بیمارستان قائم شهر رشت رخ داد. این بیمارستان، بیمارستانی خصوصی و یکی از بیمارستان‌های فعال استان گیلان است.

وی افزود: متاسفانه شب گذشته و به دلیل گرمای هوا، دستگاه UPS بیمارستان دچار انفجار و آتش‌سوزی می‌شود و در نهایت آتش و دود کل بیمارستان را فرا می‌گیرد.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی در رابطه با اقدامات امدادی صورت گرفته برای نجات جان افراد حاضر در این بیمارستان، خاطرنشان کرد: از همان ساعات اولیه بروز حادثه نیروهای امدادی برای نجات و انتقال بیماران تلاش‌های خود را آغار کردند. اما متاسفانه باتوجه به این تلاش ۹ نفر از این بیماران جان خود را از دست دادند که لازم است به خانواده‌های داغدار آن‌ها تسلیت عرض کنم.

وی اضافه کرد: این حادثه ۲۹ مصدوم نیز داشت که مصدومیت آن‌ها حاد نیست. همچنین ۱۰۰ بیمار هم به دیگر بیمارستان‌ها منتقل شدند. البته علت اصلی فوت این تعداد از بیماران، به این دلیل بود که این عزیزان، بیماران بدحالی بودند که در بیمارستان تحت مراقبت‌های ویژه قرار داشتند و متاسفانه در فرآیند انتقال به دیگر بیمارستان‌ها جان خود را از دست دادند.

کوچکی‌نژاد، در پایان گفت: انتظار ما از دستگاه‌های مسئول این است که نظارت جدی‌تری ترتیب دهند و بررسی کنند که  علت این حادثه چه بوده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha